Next tasting

The Board's Choice -
Blind Tasting

vrijdag 7 oktober 2022

Beste Malt Monkeys,


We hopen dat iedereen een fantastische en deugddoende zomer achter de rug heeft. Maar het is alweer september en dat betekent een nagelnieuw whiskyseizoen waar de sangria’s en gin-tonics plaats maken voor ons geliefde distillaat. Op vrijdag 7 oktober trappen we het nieuwe seizoen af met een blinde tasting. Ieder bestuurslid kiest een fles uit zijn collectie en jullie mogen alle zintuigen gebruiken om te raden wat we aan het degusteren zijn. De monkey die het meest punten gesprokkeld heeft krijgt een leuke prijs en eeuwige roem 😊.


Op het menu staan 6 uitstekende Schotse whisky’s en het is de bedoeling dat jullie de whiskynaam, regio, leeftijd en vattype raden. We geven uiteraard wat tips zodat iedereen kans maakt om als winnaar in de ‘Malt Monkeys Hall of Fame’ te komen.


Heb er je er zin in? Dan kan je je hieronder op deze pagina inschrijven. Indien je bij de eerste 28 inschrijvingen bent ontvang je binnen 24 uur een inschrijvingsbevestiging. Het inschrijvingsgeld van deze tasting is 40€ en dient na ontvangst van de inschrijvingsbevestiging binnen de 10 dagen overgeschreven te worden op onze rekening met nummer BE69 7360 0757 7178.


Gelieve bij de mededeling alle namen van de deelnemers te vermelden.

Indien je niet bij de gelukkigen behoort zetten we je naam op de reservelijst. Wanneer er dan iemand wegvalt contacteren we je en misschien kan je dan alsnog deelnemen.


Plaatsen zijn zoals gewoonlijk beperkt dus schrijf je op tijd in.


Tot dan!


Jan, Petro, Angelo, Erwin en Karel Alex


Programma:

19u45: opening whiskybar
20u30: start tasting
22u30: voting + mededelingen + opening whiskybar
00u00: einde

Inschrijving

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ik verklaar mij akkoord