Next tasting

De 2de Grote
Malt Monkeys Whisky Quiz

vrijdag 9 december 2022

Beste Malt Monkeys,


Op vrijdag 9 december houden we onze 2de ‘Grote Malt Monkeys Whisky Quiz’. De vorige editie dateert alweer van 2016 dus hoog tijd voor een nieuwe quiz!
Het is de bedoeling dat we die avond een aantal teams van 4 tot 6 monkeys samenstellen die het tegen elkaar gaan opnemen. De quiz zal uit 5 ronden met vragen of opdrachten bestaan en is opgesteld voor zowel beginners als gevorderden. Iedereen kan en mag dus meedoen, zelfs als je denkt niet veel van whisky af te weten! Het is tenslotte de bedoeling een leuke maar ook leerrijke avond te hebben. Je kan ondertussen ook al nadenken over een originele naam voor je team 😉.


Uiteraard zetten we niet alleen jullie hersenen aan het werk maar ook de zintuigen. Bij iedere ronde zal er een ‘mystery dram’ uitgeschonken worden. Aan de hand van jullie mond, neus en een tip van de moderator zal moeten geraden worden welke whisky er in het glas zit. Het winnende team gaat uiteindelijk met een leuke prijs naar huis.


Inschrijven kan hieronder op deze pagina. Indien je bij de eerste 28 inschrijvingen bent ontvang je binnen 24 uur een inschrijvingsbevestiging. Deelname aan de quiz kost 40€ en dient na ontvangst van de inschrijvingsbevestiging binnen de 10 dagen overgeschreven te worden op onze rekening met nummer BE69 7360 0757 7178. Gelieve bij de mededeling alle namen van de deelnemers te vermelden.


Plaatsen zijn zoals gewoonlijk beperkt dus schrijf je op tijd in.


Tot dan!


Jan, Petro, Angelo, Erwin en Karel Alex


Programma:

19u45: opening whiskybar

20u30: start quiz

22u30: uitslag en uitreiking prijzen + voting en mededelingen

23u00: whiskybar

00u00: einde

Inschrijving

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ik verklaar mij akkoord