Next tasting

Whiskybase tasting met
Cees-Jan van Dijk & Addy Venderbos

vrijdag 10 juni 2022

Beste Malt Monkeys,


We zijn alweer toe aan de laatste tasting van ons whiskyseizoen. En zoals gewoonlijk willen we eindigen met een knaller. Op vrijdag 10 juni gaan we weer wat topmalts proeven en daarvoor hebben we niemand minder dan Cees-Jan van Dijk en Addy Venderbos uitgenodigd, twee sympathieke Nederlanders. Cees-Jan is mede-eigenaar van de Whiskybase shop in Rotterdam alsook van de gelijknamige online whisky community. Deze community omvat onder andere een database met meer dan 200.000 whisky’s en heeft inmiddels meer dan 135.000 leden. Hier kan je ontelbare beoordelingen en smaaknotities vinden van whisky’s uit alle werelddelen.  Cees-Jan en Addy zetten tevens hun schouders onder de Whiskybase Gathering, een (geweldig!) jaarlijks whiskyfestival in een voormalige graansilo aan de Rotterdamse Maashaven. 


Kort na de opening van de Whiskybase shop in 2011 besloot men zelf whisky te bottelen onder de naam ‘Archives’. Ook is er de traditie om een Whiskybase-fles uit te brengen na elke 10.000 toevoegingen in de Whiskybase database.  Van al deze bottelingen zullen Cees-Jan en Addy een mooie selectie maken (waaronder een geweldige 31-jarige Glentauchers!!) en aan ons voorstellen. Reken maar dat dit weer de moeite wordt!


Heb er je er zin in? Dan kan je je hieronder op deze pagina inschrijven. Indien je bij de eerste 28 inschrijvingen bent ontvang je binnen 24 uur een inschrijvingsbevestiging. Het inschrijvingsgeld van deze tasting is 50€ en dient na ontvangst van de inschrijvingsbevestiging binnen de 10 dagen overgeschreven te worden op onze rekening met nummer BE69 7360 0757 7178. Gelieve bij de mededeling alle namen van de deelnemers te vermelden.
Indien je niet bij de gelukkigen behoort zetten we je naam op de reservelijst. Wanneer er dan iemand wegvalt contacteren we je en misschien kan je dan alsnog deelnemen.


Plaatsen zijn zoals gewoonlijk beperkt dus schrijf je op tijd in.


Tot dan!


Jan, Petro, Angelo, Erwin en Karel Alex


Programma:

19u45: opening whiskybar
20u30: start tasting
22u30: voting + mededelingen + opening whiskybar
00u00: einde

Inschrijving

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ik verklaar mij akkoord