Next tasting

Interclub tasting met Bert Bruyneel, Jürgen Vromans en Mark Dermul

zaterdag 11 december 2021 om 21u

Beste Malt Monkeys,


Op zaterdag 11 december nemen we deel aan de grootste whiskytasting van België. Smaakbureau MEUG (www.meug.be), bekend van o.a. het MEUG-festival in Antwerpen, is de organisator en verschillende whiskyclubs uit alle Vlaamse provincies zullen vertegenwoordigd zijn. De (blinde!) proeverij zal gebeuren via een live-stream die we zullen volgen vanuit onze Malt Monkeys tasting headquarters te Kessel-Lo. Hiervoor heeft MEUG 3 kleppers uitgenodigd die die avond op een bepaalde locatie de gastsprekers van dienst zullen zijn. Niemand minder dan Bert Bruyneel (Asta Morris), Jürgen Vromans (The Whisky Mercenary) en Mark Dermul (de Toshan Man) zullen elk 2 flessen uit hun portfolio voorstellen. Dit kunnen ofwel nieuwe bottelingen ofwel enkele persoonlijke favorieten zijn.  Als klap op de vuurpijl zal MEUG hun eerste officiële botteling lanceren. We zullen in totaal dus 7 expressies voorgeschoteld krijgen. Dit lijkt wat ons betreft het ideale recept voor een geweldige avond!


Heb er je er zin in? Dan kan je je hieronder op deze pagina inschrijven. Indien je bij de eerste 28 inschrijvingen bent ontvang je binnen de 24 uur een inschrijvingsbevestiging. Het inschrijvingsgeld van de tasting is 40€ en dient na ontvangst van de inschrijvingsbevestiging binnen de 10 dagen overgeschreven te worden op onze rekening met nummer BE69 7360 0757 7178. Gelieve bij de mededeling alle namen van de deelnemers te vermelden.
Indien je niet bij de gelukkigen behoort zetten we je naam op de reservelijst. Wanneer er dan iemand wegvalt contacteren we je en misschien kan je dan alsnog deelnemen.


Plaatsen zijn zoals gewoonlijk beperkt dus schrijf je op tijd in.


Corona-maatregelen


Het aantal covid-besmettingen gaat weer in stijgende lijn en een aantal deelnemers lieten ons weten dat ze het fijn vonden dat ze redelijk veilig naar onze voorgaande tasting konden komen. Daarom hebben we ook voor deze tasting besloten de nodige maatregelen te treffen.  We vragen bij aankomst één van volgende documenten (geprint of digitaal) voor te leggen:
- CovidSafeTicket of het Europees vaccinatiepaspoort van minsten 15 dagen oud
- een negatieve PCR-test van minder dan 48 uur oud
- een Covid-19 herstelcertificaat van minstens 15 dagen en maximum 6 maanden oud
- GEEN zelftesten


Het gebruik van mondmaskers is vrijblijvend. Het bestuur zal bij de bar en tijdens het rondbrengen van materiaal een mondmasker dragen. Voor de rest proberen we een normale tasting te houden zoals we gewend zijn.


Programma:


20u00: opening whiskybar

21u00: start tasting

23u00: voting en mededelingen + opening whiskybar

00u30: einde 

 

Tot dan!


Jan, Petro, Angelo, Jan en Karel Alex

Inschrijving RESERVELIJST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ik verklaar mij akkoord