Next tasting

Gordon & MacPhail tasting
met Eric Vermeire

zaterdag 9 december 2023

Beste Malt Monkeys,

Op zaterdag 9 december krijgen we hoog bezoek van een grote mijnheer. Deze sympathieke man werd meermaals verkozen tot whisky-ambassadeur van België en werd eveneens ingehuldigd als ‘Keeper of the Quaich’, een exclusieve titel voor mensen die iets betekenen in de whiskywereld. Hij heeft zelfs een verleden als werknemer bij de Glenturret distilleerderij. U merkt het, deze man ademt whisky (figuurlijk he!!). We hebben het over Eric Vermeire, eigenaar van de Whisky Warehouse en importeur/verdeler van o.a. Wolfburn en Gordon & MacPhail. En van dit laatste neemt Eric een grote koffer mee. We krijgen maar liefst 7 single malts op onze boterham. We proeven Tomatin, Glendullan, Aberfeldy, Benriach, Aultmore, Strathmill en Caol Ila. Alstublieft!!

Na de tasting zal er de mogelijkheid zijn om de geproefde flessen aan te kopen.

Helaas hebben we ook wat minder goed nieuws te melden. Door de aanhoudende prijsstijgingen zijn we helaas verplicht het inschrijvingsgeld met 5€ te verhogen. Geloof ons, we doen dit echt niet graag maar we moeten zorgen dat op het einde van de rit de balans klopt en dat is momenteel een moeilijke oefening. We zouden kunnen besparen op de kwaliteit maar dat willen we niet en we vermoeden u ook niet. We hopen daarom op jullie begrip hiervoor.

Inschrijven voor deze tasting kan hieronder op deze pagina. Indien u bij de eerste 28 inschrijvingen bent ontvangt u binnen de 24 uur een inschrijvingsbevestiging. Het inschrijvingsgeld van deze tasting is 45€ en dient na ontvangst van de inschrijvingsbevestiging binnen de 10 dagen overgeschreven te worden op onze rekening met nummer BE69 7360 0757 7178. Gelieve bij de mededeling alle namen van de deelnemers te vermelden.

Indien je niet bij de gelukkigen behoort zetten we je naam op de reservelijst. Wanneer er dan iemand wegvalt contacteren we je en misschien kan je dan alsnog deelnemen.


Plaatsen zijn zoals gewoonlijk beperkt dus schrijf je op tijd in.


Tot dan!


Jan, Petro, Angelo, Erwin en Karel Alex


Programma:

19u45: opening whiskybar

20u30: start tasting

22u30: voting en mededelingen

23u00: whiskybar

00u00: einde

Inschrijving

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ik verklaar mij akkoord