Next tasting

Interclub tasting met Bert Bruyneel,
Jürgen Vromans en Mark Dermul

zaterdag 14 mei 2022

Beste Malt Monkeys,


De volgende tasting is nog niet achter de rug of we zijn hier alweer met een nieuwe aankondiging. Op zaterdag 14 mei nemen we deel aan de grootste whiskytasting van België. Deze tasting was normaal voorzien in december maar moest door omstandigheden twee maal uitgesteld worden.

Smaakbureau MEUG (www.meug.be), bekend van o.a. het MEUG-festival in Antwerpen, is de organisator en verschillende whiskyclubs uit alle Vlaamse provincies zullen vertegenwoordigd zijn. De (blinde!) proeverij zal gebeuren via een live-stream die we zullen volgen vanuit onze Malt Monkeys tasting headquarters te Kessel-Lo. Hiervoor hebben ze 3 kleppers uitgenodigd die die avond op een bepaalde locatie de gastsprekers van dienst zullen zijn. Niemand minder dan Bert Bruyneel (Asta Morris), Jürgen Vromans (The Whisky Mercenary) en Mark Dermul (de Toshan Man) zullen elk 2 flessen uit hun portfolio voorstellen. Dit kunnen ofwel nieuwe bottelingen ofwel enkele persoonlijke favorieten zijn.  Als klap op de vuurpijl zal Meug hun eerste officiële Meug-botteling lanceren. We zullen in totaal dus 7 expressies voorgeschoteld krijgen. Dit lijkt wat ons betreft het ideale recept voor een geweldige avond!


Heb er je er zin in? Dan kan je je hieronder op deze pagina inschrijven. Indien u bij de eerste 28 inschrijvingen bent ontvangt u binnen de 24 uur een inschrijvingsbevestiging. Het inschrijvingsgeld van de tasting is 40€ en dient na ontvangst van de inschrijvingsbevestiging binnen de 10 dagen overgeschreven te worden op onze rekening met nummer BE69 7360 0757 7178. Gelieve bij de mededeling alle namen van de deelnemers te vermelden.


Indien je niet bij de gelukkigen behoort zetten we je naam op de reservelijst. Wanneer er dan iemand wegvalt contacteren we je en misschien kan je dan alsnog deelnemen.


Plaatsen zijn zoals gewoonlijk beperkt dus schrijf je op tijd in.


Tot dan!


Jan, Petro, Angelo, Erwin en Karel Alex


Programma:

19u15: opening whiskybar
20u00: start tasting
22u00: mededelingen + opening whiskybar
00u30: einde

Inschrijving

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ik verklaar mij akkoord