Next tasting

Diageo Distillers Edition tasting
on Friday the 13th

vrijdag 13 oktober 2023

Beste Malt Monkeys,


Afgelopen week is de herfst begonnen en de dagen beginnen stilletjesaan in te korten. Dat betekent dat de gezellige whisky-avonden eraan komen. Op vrijdag 13 oktober beginnen we aan het nieuwe seizoen en we willen deze aanvangen met een tasting van een geweldige collectie. Dankzij Gino, één van onze leden, hebben wij de hand kunnen leggen op een reeks schitterende jaren 90-flessen van de Diageo Distillers Edition. Deze collectie omvat Glenkinchie, Oban, Dalwhinnie, Cragganmore, Talisker en Lagavulin. En omdat Halloween eraan komt en omdat de tasting op vrijdag de 13de gepland staat maken we er een ‘creepy’ editie van. Wie weet vinden we wel wat lugubere anekdotes over enkele distilleerderijen.


Sta je te popelen om mee te doen, dan kan je je hieronder op deze pagina inschrijven. Indien u bij de eerste 28 inschrijvingen bent ontvangt u binnen de 24 uur een inschrijvingsbevestiging. De flessen van deze tasting vallen in een duurdere categorie. Het inschrijvingsgeld bedraagt deze keer 50€ en dient na ontvangst van de inschrijvingsbevestiging binnen de 10 dagen overgeschreven te worden op onze rekening met nummer BE69 7360 0757 7178. Gelieve bij de mededeling alle namen van de deelnemers te vermelden.


Indien je niet bij de gelukkigen behoort zetten we je naam op de reservelijst. Wanneer er dan iemand wegvalt contacteren we je en misschien kan je dan alsnog deelnemen.


Plaatsen zijn zoals gewoonlijk beperkt dus schrijf je op tijd in.


Tot dan!!


Jan, Petro, Angelo, Erwin en Karel Alex


Programma:

19u45: opening whiskybar

20u30: start tasting

22u30: voting en mededelingen

23u00: whiskybar

00u00: einde

Inschrijving

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ik verklaar mij akkoord