Tastings

The Big Asta Morris Experiment

met Bert Bruyneel

& voorstelling clubbotteling

 

Vrijdag 20 oktober 2017

Beste Malt Monkeys,

 

Voilà, c’est parti! We gaan alweer het vierde seizoen in! En we willen onze eerste tasting van het seizoen meteen starten met ‘iets speciaals’. Op 20 oktober mogen we Bert Bruyneel uit de United States of Ingooigem verwachten voor een heus experiment. Bert is de man achter de onafhankelijke bottelingen van Asta Morris en hij neemt voor ons een koffer met 4 flessen mee. Wat we met die flessen gaan doen houden we nog even geheim maar dat het fun wordt staat buiten kijf. Belangrijk is dat jullie zintuigen op scherp staan. Tevens mogen jullie ook nog een extra dram uit het Asta Morris assortiment verwachten.

 

En er is nog meer nieuws. De Malt Monkeys zijn namelijk verheugd te melden dat we onze eerste clubbotteling mogen voorstellen. Uit een reeks samples hebben we een mooie winnaar geselecteerd; een 8-jarige Glentauchers (51,5% ABV) gerijpt op een Pedro Ximenez sherryvat. Deze Speysider is tevens afkomstig uit de Asta Morris stal en samen met Bert gaan we de fles deze avond aan u voorstellen. Alle deelnemers krijgen de gelegenheid om te proeven en hebben voorrang om de fles die avond aan te kopen. Van een totaal van 60 flessen hebben we 45 die in de verkoop gaan. De rest van de flessen uit dit vat zijn bestemd voor Australië, Canada, Japan en Hong Kong.

Deze smaakvolle Glentauchers kost 62€ voor de lidkaarthouders en 65€ voor de niet-lidkaarthouders.

 

Ook kunnen we melden dat onze whiskybar weer flink aangevuld is. Voor een volledig overzicht van wat er in de bar te ontdekken valt kun je vinden op onze Whiskybar pagina.

 

Tenslotte willen we melden dat vanaf heden niet meer betaald kan worden met Bancontact. Vroeger ging dit via het bedrijf van Jan maar dat is niet meer mogelijk. Een eigen Bancontact op naam van de Malt Monkeys zou te veel kosten met zich meebrengen gezien het beperkt aantal tastings per jaar. Betalen kan wel via Payconiq of overschrijving met een bankapplicatie op je smartphone. Onze verontschuldigingen voor het ongemak hiervoor.

 

Inschrijven voor de Asta Morris tasting kan onderaan op deze pagina. Indien u bij de eerste 28 inschrijvingen bent ontvangt u binnen de 24 uur een inschrijvingsbevestiging. De prijs van de tasting is 30€ voor lidkaarthouders en 35€ voor niet-lidkaarthouders en dient na ontvangst van de inschrijvingsbevestiging binnen de 10 dagen overgeschreven te worden op onze rekening met nummer BE69 7360 0757 7178. Gelieve bij de mededeling alle namen van de deelnemers te vermelden.

Plaatsen zijn zoals gewoonlijk beperkt dus schrijf je op tijd in.

 

Tot dan!!

 

Programma ‘The Big Asta Morris Experiment’ met Bert Bruyneel:

 

19u45: opening whiskybar

 

20u30: start tasting + voorstelling clubbotteling

 

22u30: voting en mededelingen + opening whiskybar

 

00u00: einde

 

Inschrijving

 

Copyright © Malt Monkeys 2014 - Alle rechten voorbehouden