Tastings

Malt Monkeys  Supertasting

met Angelo en Eric


Vrijdag 7 juni 2019

Beste Malt Monkeys,


De laatste tasting van ons whiskyseizoen komt eraan. En wat voor eentje! Op vrijdag 7 juni krijgen we bezoek van de TasTToe boys, Angelo en Eric, voor een ‘kick ass’ supertasting. Geen J&B of Old Smuggler maar een selectie flessen om ‘U’ tegen te zeggen.  Angelo en Eric hebben zowel wat toppers geselecteerd uit de donkerste hoekjes van de shop als enkele pareltjes uit hun prive-collectie. De line-up zal bestaan uit 3 flights waarbij telkens 2 flessen tegenover elkaar gezet worden. Laat ons duidelijk zijn dat dit geen spul is om door de cocktailsaus te draaien maar pure fijnproeverswhisky. Uiteraard zet Evelyne ook weer haar beste beentje voor met haar lekkere hapjes. Absoluut niet te missen dus!

Wil je erbij zijn? Dat kan door op de link hieronder op deze pagina te klikken. Indien u bij de eerste 28 inschrijvingen bent ontvangt u binnen de 24 uur een inschrijvingsbevestiging. De club past een deel bij uit de kas dus voor deze supertasting betaal je slechts 55€ voor lidkaarthouders en 60€ voor niet-lidkaarthouders. Het bedrag dient na ontvangst van de inschrijvingsbevestiging binnen de 10 dagen overgeschreven te worden op onze rekening met nummer BE69 7360 0757 7178. Gelieve bij de mededeling alle namen van de deelnemers te vermelden.
Indien je niet bij de gelukkigen behoort zetten we je naam op de reservelijst. Wanneer er dan iemand wegvalt contacteren we je en misschien kan je dan alsnog deelnemen. Lidkaarthouders krijgen hierbij voorrang.

Plaatsen zijn zoals gewoonlijk beperkt dus schrijf je op tijd in.


Programma Supertasting met Angelo & Eric:

19u45: opening whiskybar

20u30: start tasting

22u30: voting en mededelingen + opening whiskybar

00u00u: einde


Tot dan!!de Malt Monkeys crewInschrijving


Copyright © Malt Monkeys 2014 - Alle rechten voorbehouden