Tastings

Scotch Whisky Auctions tasting

met Tam en Kate

 

Vrijdag 5 april 2019

Beste Malt Monkeys,

 

Stilstaan is achteruitgaan dus gaan we volle gas vooruit! Onze Berry Bros tasting is nog niet achter de rug of we zijn hier al met een nieuwe tasting. En wat voor eentje!

Op vrijdag 5 april krijgen we oprichter en Managing Director Thomas Gardiner en Brand Ambassador Kate Johnston van Scotch Whisky Auctions (SWA) op bezoek. Scotch Whisky Auctions werd in 2010 door Thomas (Tam voor de vrienden) opgericht in Glasgow. Hij was destijds eigenaar van een whiskyshop ‘Tam’s Drams’ en kreeg het idee om een veilingwebsite te starten. De eerste flessen die in 2011 geveild werden kwamen uit zijn eigen collectie. Maar gauw werden flessen aangeboden die verkregen werden van traditionele veilinghuizen en kwamen ook mensen zelf hun collectie aanbieden. In acht jaar groeide SWA, die initieel handelde vanuit de slaapkamer, naar een volwaardig bedrijf met bijna 30 personeelsleden. Vorig jaar werden bijna 10.000 flessen per maand verhandeld wat hen de grootste online whiskyveiling ter wereld maakt.

 

Uiteraard komen Tam en Kate afgereisd met een koffer vol gegeerde flessen die je op whiskyveilingen mag verwachten. Volgt u even mee: Glenfarclas 25yo (oudere botteling), Prometheus (Macallan) 26yo, Glenfiddich Snow Phoenix, Lagavulin Jazz Festival 2016, Ardbeg 1990 Airigh Nam Beist en Highland Park 2003 Single Cask for Independent Whisky Bars of Scotland. Astemblieft! Als dat de moeite niet is dan weten we het niet meer!

 

Inschrijven kan hieronder op deze pagina. Indien u bij de eerste 25 inschrijvingen bent ontvangt u binnen de 24 uur een inschrijvingsbevestiging. De prijs van de tasting is 30€ voor lidkaarthouders en 35€ voor niet-lidkaarthouders en dient na ontvangst van de inschrijvingsbevestiging binnen de 10 dagen overgeschreven te worden op onze rekening met nummer BE69 7360 0757 7178. Gelieve bij de mededeling alle namen van de deelnemers te vermelden.

Indien je niet bij de gelukkigen behoort zetten we je naam op de reservelijst. Wanneer er dan iemand wegvalt contacteren we je en misschien kan je dan alsnog deelnemen. Lidkaarthouders krijgen hierbij voorrang.

 

Plaatsen zijn zoals gewoonlijk beperkt dus schrijf je op tijd in.

 

Programma Scotch Whisky Auctions tasting met Tam & Kate:

19u45: opening whiskybar

20u30: start tasting

22u30: voting en mededelingen + opening whiskybar

00u00u: einde

 

Tot dan!!

 

 

de Malt Monkeys crew

 

 

Inschrijving

 

Copyright © Malt Monkeys 2014 - Alle rechten voorbehouden