Tastings

Claxton's tasting

met Adrian Hoose & Hugo Caprichoso

 

Donderdag 18 oktober 2018

Beste Malt Monkeys,

 

De vakantie ligt alweer achter ons en we hopen dat u een spetterend verlof gehad hebt. Maar nu is het tijd om weer uit de startblokken te schieten. Ons vijfde seizoen!! Alstublieft!! Time flies when you're having fun!! Zoals jullie ondertussen weten begint ons whiskyseizoen in september en niet in januari zoals bij de meeste whiskyclubs. We hebben daar gemakkelijkheidshalve voor gekozen omdat onze allereerste (prive)tasting in september geprogrammeerd stond. Een beetje naar analogie van de school- of voetbalkalender dus.

 

Deze eerste tasting van het seizoen belooft alleszins weer een topper te worden. Op donderdag 18 oktober krijgen we namelijk een oude bekende op bezoek. We hebben het over Adrian Hoose van Claxton’s. En deze keer komt hij in het gezelschap van Hugo Caprichoso, het nieuwste lid van het bedrijf.

Zijn vorige passage bij de Malt Monkeys was een regelrecht succes. In die mate zelfs dat sommige leden ons spontaan vroegen om een nieuwe editie. Wel, u vraagt, wij draaien!!

Adrian heeft laten weten dat hij voor ons zes mooie, recente bottelingen opzij gezet heeft en wie zijn wij om daaraan te twijfelen.

 

De reden trouwens waarom de tasting niet op de gebruikelijke vrijdagavond geprogrammeerd staat is omdat Adrian en Hugo dat weekend met een stand op de Whiskybase Gathering in Rotterdam staan. Omdat iedereen in principe op vrijdag nog moet werken willen we de tasting dan ook wat vroeger op de avond programmeren, nl om 19u00. We zullen het helaas ook zonder hapjes moeten stellen omdat Evelyne zich niet kon vrijmaken vanwege haar werk. De whiskybar zal tevens in een uitgedunde vorm beschikbaar zijn. We voorzien een kliekjescorner waar we een aantal bijna lege flessen zullen aanbieden voor 2€ per dram. We hebben trouwens de bar weer flink aangevuld. De nieuwe flessen zullen dan ook in de bar terug te vinden zijn. Welke flessen dat zijn kun je zien op de Whiskybar-pagina.

 

Heb je er zin in? Zo ja, schrijf je dan onderaan in op deze pagina. Indien u bij de eerste 28 inschrijvingen bent ontvangt u binnen de 24 uur een inschrijvingsbevestiging. De prijs van de tasting is 30€ voor lidkaarthouders en 35€ voor niet-lidkaarthouders en dient na ontvangst van de inschrijvingsbevestiging binnen de 10 dagen overgeschreven te worden op onze rekening met nummer BE69 7360 0757 7178. Gelieve bij de mededeling alle namen van de deelnemers te vermelden.

Indien je niet bij de gelukkigen behoort zetten we je naam op de reservelijst. Wanneer er dan iemand wegvalt contacteren we je en misschien kan je dan alsnog deelnemen aan de tasting. Lidkaarthouders krijgen hierbij voorrang.

 

Plaatsen zijn zoals gewoonlijk beperkt dus schrijf je op tijd in.

 

Tot dan!!

 

Programma Claxton’s tasting met Adrian & Hugo:

18u15: opening whiskybar

19u00: start tasting

21u30: voting en mededelingen + opening whiskybar

22u30u: einde

 

Inschrijving

 

Copyright © Malt Monkeys 2014 - Alle rechten voorbehouden