Tastings

A bunch of Bunna's

met Chris Lauriers

 

Vrijdag 1 juni 2018

Beste Malt Monkeys,

 

What time is it? It’s Bunna-time!! Op vrijdag 1 juni komt de sympathieke Chris Lauriers zijn favoriete whiskymerk voorstellen. De meeste mensen die Chris kennen weten dat hij een zwak heeft voor Bunnahabhain. En terecht, want ze maken daar uitstekende whisky. In deze verticale tasting legt hij uit waarom hij fan is van deze Islay-malt. De mensen die in 2015 bij zijn tasting waren weten dat hij de zaal kan stil krijgen met zijn kennis en interessante verhalen.

 

Chris werd in 2015 verkozen tot Belgisch Whisky Ambassadeur en is met zijn meer dan 20 jaar ervaring een graag geziene gast op festivals, beurzen en tastings. Mensen die regelmatig festivals bezoeken zijn hem vast en zeker al tegengekomen op de stand van Cinoco, één van de grootste Belgische importeurs van spirits, waaronder Bunnahabhain. We stellen voor dat jullie de borst alvast nat maken want hij neemt uit de Cinoco-voorraad 6 Bunna’s mee en heeft tevens nog een surprise dram in petto!

 

Heb je er zin in? Zo ja, schrijf je dan onderaan in op deze pagina. Indien u bij de eerste 28 inschrijvingen bent ontvangt u binnen de 24 uur een inschrijvingsbevestiging. De prijs van de tasting is 30€ voor lidkaarthouders en 35€ voor niet-lidkaarthouders en dient na ontvangst van de inschrijvingsbevestiging binnen de 10 dagen overgeschreven te worden op onze rekening met nummer BE69 7360 0757 7178. Gelieve bij de mededeling alle namen van de deelnemers te vermelden.

Indien je niet bij de gelukkigen behoort zetten we je naam op de reservelijst. Wanneer er dan iemand wegvalt contacteren we je en misschien kan je dan alsnog deelnemen aan de tasting. Lidkaarthouders krijgen voorrang.

 

Plaatsen zijn zoals gewoonlijk beperkt dus schrijf je op tijd in.

 

Tot dan!!

 

Programma ‘A bunch of Bunna’s’ met Chris Lauriers:

- 19u45: opening whiskybar

- 20u30: start tasting

- 22u30: voting en mededelingen + opening whiskybar

- 00u00: einde

 

 

Inschrijving

 

Copyright © Malt Monkeys 2014 - Alle rechten voorbehouden