Tastings

Hart Brothers tasting

met Luc Van Der Jeugd

 

Vrijdag 1 december 2017

Beste Malt Monkeys,

 

Het is druk in Whiskyland. Het ene festival na het andere staat geprogrammeerd en soms valt er zelfs een nieuw festival te ontdekken. Iemand die je regelmatig op dergelijke festivals zal tegenkomen is Luc Van Der Jeugd. Luc was tot 2013 voorzitter van de whiskyclub Toonsers uit Dendermonde en kwam destijds in contact met de invoerder van Hart Brothers, een onafhankelijke bottelaar uit Glasgow. Hij kreeg de vraag of hij iets met Hart Brothers wilde doen en zo geschiedde. In 2013 stopte hij met de whiskyclub en begon tastings te geven bij clubs, verenigingen, e.d. en vertegenwoordigt hij Hart Brothers op verschillende whiskybeurzen. En ondertussen werkt hij ook als freelancer bij The Nectar. U ziet het, deze man is geen groentje.

 

Op 1 december komt Luc naar onze Malt Monkeys Tasting Headquarters om ons te laten kennismaken met het Hart Brothers assortiment. We hebben met Luc een zeer leuke line up samengesteld die bestaat uit Macallan, Dailuaine, Glen Scotia, Strathmill, Springbank en Bowmore. Zes whisky’s die zo spannend zijn als een wollen onderbroek, gewassen op 90 graden. En uiteraard mogen jullie ook weer wat lekkers uit de keuken van Evelyne verwachten.

 

Inschrijven voor de Hart Brothers tasting kan onderaan op deze pagina. Indien u bij de eerste 28 inschrijvingen bent ontvangt u binnen de 24 uur een inschrijvingsbevestiging met betaalinstructies. De prijs van de tasting is 30€ voor lidkaarthouders en 35€ voor niet-lidkaarthouders. Het bedrag dient na ontvangst van de inschrijvingsbevestiging binnen de 10 dagen overgeschreven te worden op onze rekening met nummer BE69 7360 0757 7178. Gelieve bij de mededeling alle namen van de deelnemers te vermelden.

Plaatsen zijn zoals gewoonlijk beperkt dus schrijf je op tijd in.

 

Tot dan!!

 

Programma Hart Brothers tasting met Luc Van Der Jeugd:

- 19u45: opening whiskybar

- 20u30: start tasting

- 22u30: voting en mededelingen + opening whiskybar

- 00u00: einde

Inschrijving

 

Copyright © Malt Monkeys 2014 - Alle rechten voorbehouden