Tastings

Whisky Diner

@ De Steakerij

 

Vrijdag 8 februari 2019

Beste Malt Monkeys,

 

We zijn verheugd om jullie een activiteit voor te stellen om het nieuwe jaar passend in te zetten. Eens geen "klassieke" tasting zoals jullie ondertussen gewoon zijn maar in samenwerking met De Steakerij (Werchter), Dewit Wijnen (Overijse) en Brouwerij-Distilleerderij Wilderen (Wilderen) organiseren we op vrijdag 8 februari 2019 om 19u een whisky diner.

Het diner bestaat uit 7 gangen met enkele fantastische klassiekers en bij ieder gerecht wordt een andere whisky voorzien. Uiteraard zijn de partners ook van harte welkom. Voor hen die geen whisky lusten voorzien we aangepaste wijnen en/of waters.

 

Het diner gaat door in het gezellige restaurant De Steakerij waar chef-kok Frederik en zijn brigade voor jullie de fijnste gerechten zullen serveren. De whisky’s zullen voorgesteld worden door gastsprekers van Dewit Wijnen en Wilderen alsook door De Steakerij en de Malt Monkeys.

 

We verwachten niets minder dan een supergezellige avond met lekker eten en drinken!!

 

Inschrijven kan hieronder op deze pagina. Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 50 deelnemers. De prijs van het diner bedraagt 69,00€ per persoon en dient overgeschreven te worden op onze Malt Monkeys rekening met nummer BE69 7360 0757 7178 met vermelding van de deelnemers bij de mededeling. Uw registratie is pas definitief als het geld op onze rekening staat.

 

Tenslotte willen we jullie namens het bestuur, Evelyne en Danny een fantastische Kerst en een spetterend nieuwjaar wensen!!!

 

Met warme groeten!

 

de Malt Monkeys crew

Inschrijving

Klik op het menu voor de inschrijving

 

Copyright © Malt Monkeys 2014 - Alle rechten voorbehouden